Jídelníček zpracovává vedoucí jídelny ve spolupráci s hlavní kuchařkou v pravidelném týdenním cyklu.
Jídelníček je vyvěšen na stránkách školy a na nástěnkách školní jídelny.
Patřičná pozornost při sestavování jídelníčku je věnována jeho pestrosti a plnění tzv. „spotřebního koše“ (tj. evidenci měsíční spotřeby ve vybraných kategoriích jako např. ovoce a zelenina, tuky, ryby, maso, luštěniny...).
Od 1. 9. 2016 je tato agenda zpracovávána elektronickou cestou – jídelníček normován prostřednictvím programu VIS Plzeň.
Případné speciální požadavky (vzhledem ke zdravotnímu stavu dítěte, alergiím apod.) je nutné písemně předem oznámit, dohodnout formu a způsoby stravování s ředitelkou školy.
Seznam alergenů – viz PDF příloha.
Bližší informace – viz. Směrnice ke školnímu a závodnímu stravování.